Areena avasi ovensa syksyllä 2014 ja areenan nimi vaihtui Kamu-Areenaksi syyskuussa 2019. Areenan ylläpidosta vastaa Oulun Koiraurheilukeskus Oy, joka on Oulun Koirakerho ry:n omistama osakeyhtiö. Harjoitteluhalli tarjoaa Oulun seudun koiraurheilijoille erinomaiset talviharjoittelutilat sekä koko Pohjois-Suomen tasolla ainutlaatuiset kilpailuolosuhteet. Areena sijaitsee Hiirosen kaupunginosassa, lähellä monipuolisia liikunta- ja ulkoilupalveluita.

Areenan pohja uusittiin kokonaan syyskuussa 2017. Oulun Koirakerhon jäsenet pääsivät vaikuttamaan uuteen pohjaratkaisuun avoimen jäsenkyselyn kautta. Halliin haluttiin alueen paras pohja, joka palvelee erinomaisesti kaikkien lajien harrastajia. Lopputuloksena halliin asennettiin Saltex Polar 50mm -keinonurmi kumirouhetäytteellä. Pohjassa on edelliseen ratkaisuun verrattuna merkittävästi enemmän joustoa ja samalla myös pitoa. Pohja ei ole kuitenkaan liian pehmeä ja kestää eri lajien vaatimukset erinomaisesti.

Tervetuloa harrastamaan!

                     

                      

Areenan pohjapiirros

Areena on kevät- ja syyskaudella jaettu siirrettävillä väliaidoilla kolmeen harjoituskenttään. Kenttien jako vaihtuu syys- ja kevätkauden puolivälissä. Kesäkaudella areena on jaettu kahteen yhtäsuureen harjoituskenttään.

 

 Kenttien ajantasaisen varaustilanteen näet kenttäkalenterista.

Kolme n. 20 x 30 m kenttää
Yksi n. 20 x 30 m kenttä, kaksi n. 15 x 38/40 m kenttää
Kaksi n. 30 x 30 m kenttää, kesäkausi